Beoordeeld met 9,6 59 beoordelingen

Groen Energielabel. Specialist in de markt van energielabels en energieadvies

Groen Energielabel is een jong en innovatief bedrijf met een gedreven team dat zich bezig houdt met het maken van energielabels en energieadvies voor woningen en bedrijfsgebouwen. Ons team is gemotiveerd en enthousiast om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Ons team bestaat uit harde werkers met verschillende achtergronden en ervaringen, die nu samenwerken om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Doordat onze vestigingen centraal gelegen zijn in het Noorden en in het Westen van het land kunnen wij makkelijk en snel schakelen. Zo kun je er op vertrouwen dat je altijd een snelle, professionele en vriendelijke service zult ontvangen van ons gemotiveerde team!

Energielabel aanvragen

Ons gedreven en vakbekwame team van experts

Maak kennis met ons team van Groen Energielabel dat bestaat uit harde werkers met een passie voor gezelligheid. Ons team staat altijd voor je klaar en wil niets liever dan jou ontzorgen en helpen bij het aanvragen van een energielabel of energieadvies. Benieuwd uit wie ons gezellige team bestaat?

Jan-Thijs Gjaltema

Jan-Thijs Gjaltema

Vestiging Noord-Nederland

Dit is Jan-Thijs, ook wel de alleskunner binnen Groen Energielabel. Hij is vlot, oplossingsgericht en een hele waardevolle aanvulling aan ons team. Jan-Thijs regelt het wel!

Rob Groefsema

Rob Groefsema

Oprichter & EP-adviseur

Rob Groefsema, de oprichter van Groen Energielabel. Een vaste kracht in het werkveld en alles daaromheen. Labeltje hier, feestje daar. Kortom, een echte all-rounder.

Anouk Groefsema

Anouk Groefsema

Vestiging West-Nederland

Wij horen jou denken, familie van? Ja zeker, Anouk is de oudere zus van Rob. Onze Anouk is verantwoordelijk voor onze vestiging in Amsterdam en regelt alles wat jij nodig hebt, en de lach krijg je er gratis bij!

Fardau Bethlehem

Fardau Bethlehem

Administratief

Fardau is onze administratieve topper, die achter de schermen zorgt dat alles geordend is. Fardau neemt iedereen ontzettend veel werk uit handen. Binnen ons team is Fardau onmisbaar!

Arno Schaddé van Dooren

Arno Schaddé van Dooren

Content Creator

Benieuwd waar onze mooie foto's en video's vandaan komen? Dit is hem, de man die het als geen ander kan! Oh ja, hij helpt jou ook graag bij de juiste content.

Jesper van der Veen

Jesper van der Veen

Manusje van alles

Jesper is kort na de oprichting van Groen Energielabel, Rob gaan helpen. Jesper doet op de achtergrond van alles, administratief werk, grapjes maken etc etc.. én straks vind je hem ook nog in het werkveld

Wij ontzorgen jou volledig.

Wij ontzorgen
jou volledig.

Je hebt natuurlijk als eigenaar van een pand of meerdere panden wel iets anders aan je hoofd dan je druk maken over het regelen van energielabels. Wel is het verplicht om voor elk pand dat je verkoopt of verhuurd een energielabel beschikbaar te stellen.

Groen Energielabel ontzorgt jou volledig bij het verkrijgen van een energielabel. We houden het voor jou allemaal zo simpel mogelijk, van de aanvraag tot aan het ontvangen van je energielabel.

Kom je er niet uit? Dan staat ons team voor je klaar!

Onze beloftes

Wij hebben kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in ons vaandel staan. Wij willen een betrouwbare partner zijn met een persoonlijke benadering voor onze klanten. Wij zijn trots op onze reputatie voor kwaliteit en service en streven ernaar om altijd de hoogste standaard te behouden.
Persoonlijke en snelle service

Een persoonlijke en snelle benadering voor onze klanten.

Snelle levering

Wij proberen zo snel mogelijk met jou een afspraak te maken en het energielabel te leveren.

Gecertificeerde experts

Onze EP-adviseurs zijn gecertificeerde vakmensen.

Betrouwbaarheid

Wij hebben kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in ons vaandel staan.

Vastgoedportefeuilles

Energielabels voor meerdere panden? Wij helpen je graag met de energielabels en het advies. En dat alles met een prijs op maat.

Energielabels voor alle panden

Of je nu een woning of bedrijfspand gaat verhuren, verkopen of nieuw laat bouwen. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Meer over groenenergielabel.

Meer over groen
energielabel.

Je kan bij ons meer dan alleen je energielabel checken of je energielabel aanvragen. Je kunt bij ons ook terecht voor energieadvies en subsidieadvies. Alles om je vastgoed te verbeteren onder 1 dak.

Ben je nieuwsgierig naar ons geworden en wil je meer weten over Groen Energielabel. Neem dan gerust contact met ons op.

Wacht niet langer.
Wij regelen de rest voor u

Wil je een energielabel aanvragen voor jouw woning of bedrijfspand? Ben je op zoek naar professioneel energieadvies voor jouw woning of bedrijfspand? Wacht niet langer en laat u ontzorgen door ons volledig deskundige team aan expertise.

Gecertificeerde experts
Gegarandeerd een persoonlijke en snelle service
Zeer snelle levering van je energielabel
© Copyright Groen Energielabel 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen