Beoordeeld met 9,6 59 beoordelingen
Energielabel check

Energielabel check

Wil jij een energielabel checken van een woning of bedrijfspand? Door je postcode en huisnummer in te voeren zie je gelijk of er op het door jouw aangegeven adres al een energielabel geregistreerd is en wat voor energielabel het heeft. Geeft onze energielabel check aan dat er geen energielabel geregistreerd is? Of wil jij je het aangegeven energielabel vervangen doordat er energiebesparende maatregelen zijn doorgevoerd?  Dan kun je gelijk je energielabel aanvragen!

Check hier je energielabel

Check je energielabel. Vul hier onder de postcode en huisnummer in van het adres waar jij het energielabel van wilt weten. Je kan hier niet alleen het energielabel checken, maar ook het bouwjaar en oppervlakte die bekend is bij het kadaster.

Veelgestelde vraag over energielabel checken

Wat geeft deze energielabel checker allemaal aan?

Wil jij een energielabel checken via onze energielabel checker? Dan krijg je meer informatie over het opgegeven adres dan alleen het energielabel. Onze energielabel checker geeft de gevraagde adresgegevens weer, straat, huisnummer, postcode en plaats. Als er een energielabel geregistreerd is, geeft onze checker het geregistreerde energielabel weer, de laatste opnamedatum en tot wanneer het energielabel geldig is. En onze energielabel checker geeft technische gegevens van het adres weer die bekend zijn bij het Kadaster. Zoals de oppervlakte van het adres, het bouwjaar, gebouwtype en het gebruiksdoel. Geeft onze energielabel check aan dat er geen energielabel geregistreerd is? Of wil jij je het aangegeven energielabel vervangen doordat er energiebesparende maatregelen zijn doorgevoerd?  Dan kun je gelijk je energielabel aanvragen!

 

Check het energielabel

Wacht niet langer.
Wij regelen de rest voor u.

Wil je een energielabel aanvragen voor jouw woning of bedrijfspand? Ben je op zoek naar professioneel energieadvies voor jouw woning of bedrijfspand? Wacht niet langer en laat u ontzorgen door ons volledig deskundige team aan expertise.

Gecertificeerde experts
Gegarandeerd een persoonlijke en snelle service
Zeer snelle levering van je energielabel
© Copyright Groen Energielabel 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen